Inkoper Planten

Flower Direct BV is een handelsonderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van bloemen, kamer- en tuinplanten. Vanuit ons kantoor in Amstelveen werken wij intensief samen met onze klanten (supermarktketens in Europa)  om zo optimaal mogelijk in te kunnen spelen op hun wensen en behoeften. Hierbij werkt een team van 60 gedreven en enthousiaste medewerkers continu aan verbetering van het bedrijfsproces waarbij klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie centraal staan. 

Functieomschrijving:

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkoop van kamer- en tuinplanten, het optimaliseren van het inkoopproces en het ontwikkelen, uitbouwen en onderhouden van relaties met de leveranciersmarkt. De kandidaat die wij zoeken is een commerciële en ambitieuze teamspeler met een no-nonsense mentaliteit die gedreven wordt door het behalen van doelstellingen en hierbij ook de vrijheid krijgt voor eigen inbreng.

Vereisten:

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae pz@flower-direct.com ten name van Gerda van Bers, HR-medewerker.

                                                                                                                                                                  vrachtwagen-flower-direct-bewerkt2