Medewerker Productontwikkeling

Flower Direct is één van de grootste Retail leveranciers van Nederland en dat zijn we natuurlijk niet voor niets. Met een ambitieus team spelen wij in op de wensen en behoeften van o.a. supermarktketens in Europa. We werken met de meest verse bloemen en planten die er te krijgen zijn en maken hier op maat gemaakte  arrangementen van. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn, ter uitbreiding, op zoek naar een Medewerker Productontwikkeling

Functieomschrijving:

Als productontwikkelaar vind je het leuk om monsterboeketten en plantarrangementen te ontwerpen en creëren voor onze klanten. Ter ondersteuning van de afdeling zoeken wij een collega die aan de hand van de gegevens uit het ordermanagement systeem de producten verzamelt en de boeketten opmaakt. Daarnaast heb je veel contact met je collega’s van inkoop en verkoop en schroom je niet om je eigen creativiteit te tonen en jezelf verder te ontwikkelen.

Onze ideale kandidaat:

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar pz@flower-direct.com ter attentie van Alexandra Wurpel, HR medewerker.