Medewerker outbound

Wij zijn een jong en ambitieus familiebedrijf dat altijd in beweging is! 

Opgericht in 1997 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professionele leverancier van planten en bloemen in Europa Wij zorgen voor eigentijdse boeketten en originele plantconcepten, te koop in grotere winkelketens.  We werken samen met de beste internationale leveranciers, die hun producten duurzaam en met vakmanschap telen. Kwaliteitsproducten die wij vervolgens selecteren, verwerken en verpakken tot eigentijdse boeketten en plantconcepten.

Wij zijn op zoek naar een

Medewerker uitgaande goederen (40 uur per week)

Functieomschrijving:

Als medewerker uitgaande goederen ben je verantwoordelijk voor het controleren van uitgaande goederen en bijbehorende documentatie, het op een juiste wijze verwerken van orders en gereedmaken voor transport naar de klant(en).

Je bent de schakel tussen productie en transport, je coördineert de diverse laadprocessen en neemt daarbij de verantwoordelijkheid voor een juiste verlading van deze pallets, voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit en verricht diverse ondersteunende diensten voor inkomende goederen.

Je bent bekend met het besturen van een heftruck of elektro pompwagen.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag , maar je zult eens in de 2 weken op zaterdag werken, deze dag kan eventueel gecompenseerd worden met een andere dag in de week.

Vereisten:

Wij bieden:

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com