Medewerker inbound

Wij zijn een jong en ambitieus familiebedrijf dat altijd in beweging is! 

Opgericht in 1997 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professionele leverancier van planten en bloemen in Europa Wij zorgen voor eigentijdse boeketten en originele plantconcepten, te koop in grotere winkelketens.  We werken samen met de beste internationale leveranciers, die hun producten duurzaam en met vakmanschap telen. Kwaliteitsproducten die wij vervolgens selecteren, verwerken en verpakken tot eigentijdse boeketten en plantconcepten.

Wij zijn op zoek naar een

Medewerker inkomende goederen (40 uur per week)

Functieomschrijving:

De medewerker inkomende goederen zorgt voor een correcte ontvangst van de bloemen, planten en aanverwante goederen en checkt de kwaliteit. Vervolgens telt hij/zij de aantallen en soorten met wat is geregistreerd in het computersysteem. Hij/zij meldt de inkomende goederen in het computersysteem en controleert tevens de aantallen inkomende en te retourneren ladingdragers (fust) hiervan. Aansluitend zorgt hij/zij ervoor dat de goederen op de juiste plaats in de productiehal komen te staan met de juiste documenten zodat verdere verwerking mogelijk is.

De bijbehorende transportdocumenten zijn dan correct in het systeem verwerkt zodat de orders verder kunnen worden klaargemaakt. Als iets van een geleverde inkoopbestelling niet klopt wordt één van de collega’s van de andere afdelingen geïnformeerd en wordt samen naar een oplossing gezocht. Waar mogelijk kan hij/zij zelf een aanpassing hiervan doen in het computersysteem. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om te groeien binnen het bedrijf en met vakkennis van bloemen en planten.

De werktijden zijn flexibel en zullen in overleg worden vastgelegd.

Vereisten:

Wij bieden:

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com