Medewerker Binnenkomende Goederen

Flower Direct is één van de grootste Retail leveranciers van Nederland en dat zijn we natuurlijk niet voor niets. Met een ambitieus team spelen wij in op de wensen en behoeften van o.a. supermarktketens in Europa. We werken met de meest verse bloemen en planten die er te krijgen zijn en maken hier op maat gemaakte  arrangementen van. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor onze nieuwste locatie aan de Rietwijkeroordweg te Aalsmeer zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een Medewerker Binnenkomende Goederen.

Functieomschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom binnenkomende planten & hardware. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de planning van de te ontvangen goederen en je monitort de voortgang. Knelpunten in de aanlevering meld je tijdig aan de Teamleider. Zodra de goederen geleverd worden controleer je de goederen op  gebreken. Vervolgens registreer je de ontvangst en koppel je eventuele afwijkingen terug aan de Teamleider. De goederen die binnengekomen zijn label je en je draagt zorg voor de opslag. Naast bovenstaande werkzaamheden ben je tevens verantwoordelijk voor de retourstroom van fust en CC-containers en het algemene voorraadbeheer.

Onze ideale kandidaat:

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae aan pz@flower-direct.com ter attentie van Alexandra Wurpel, HR medewerker.