Kwaliteitscontroleur Bloemen

Flower Direct is één van de grootste Retail leveranciers van Nederland en dat zijn we natuurlijk niet voor niets. Met een ambitieus team spelen wij in op de wensen en behoeften van o.a. supermarktketens in Europa. We werken met de meest verse bloemen en planten die er te krijgen zijn en maken hier op maat gemaakte  arrangementen van. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor onze nieuwste locatie aan de Rietwijkeroordweg (Aalsmeer) zijn we, ter uitbreiding, op zoek naar een Kwaliteitscontroleur voor de bloemen:

Functieomschrijving:

Als kwaliteitscontroleur bloemen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bloemen en de mono-bossen en boeketten. Je controleert de mono-bossen en de boeketten die geproduceerd worden op kwaliteit en uitstraling volgens de geldende richtlijnen.

Je controleert de productie en je controleert de kwaliteit van het eindproduct. Gedurende het productieproces monitor je doorlopend of er geproduceerd wordt wat afgesproken is met de klant. Dit houdt in dat jij secuur bent in je werk en je het geen probleem vindt om anderen te instrueren hun werkwijze te veranderen als jij vindt dat het eindproduct niet voldoet. Jij zorgt ervoor dat de klant uiteindelijk een perfecte levering krijgt. De bevindingen van je controles registreer je in I-Auditor, inclusief de genomen acties en corrigerende maatregelen.

Onze ideale kandidaat:

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae aan pz@flower-direct.com ter attentie van Alexandra Wurpel, HR medewerker.