Inkoper Bloemen

Flower Direct is één van de grootste Retail leveranciers van Nederland en dat zijn we natuurlijk niet voor niets. Met een ambitieus team van circa 60 gemotiveerde medewerkers spelen wij in op de wensen en behoeften van o.a. supermarktketens in Europa. We werken met de meest verse bloemen en planten die er te krijgen zijn en maken hier op maat gemaakte  arrangementen van. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Functieomschrijving:

Ons inkoopteam bloemen bestaat momenteel uit 5 inkopers, back-office en een inkoopmanager. We zijn op zoek naar versterking, iemand die verantwoordelijk wordt voor een diversiteit aan snijbloemen die rechtstreeks bij de kweker ingekocht dienen te worden. Je bent continu op zoek naar de laatste marktontwikkelingen om zo het beste aanbod te kunnen inkopen.  Je werkt nauw samen met de verkoopafdeling en productontwikkeling, daarnaast onderhoud je goede contacten met kwekers. De inkoper die we zoeken is een commerciële en ambitieuze teamspeler met een no-nonsense mentaliteit die gedreven wordt door het behalen van doelstellingen en hierbij de vrijheid krijgt voor eigen inbreng.

 Onze ideale kandidaat:

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel?

Stuur jouw sollicitatie in via het sollicitatieformulier of via een e-mail aan: pz@flower-direct.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com

Terug naar overzicht >

    Mail ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen via pz@flower-direct.com. Binnen 4 weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons een bericht over de procedure.