Commercieel Medewerker Binnendienst

Toonaangevende retailers voorzien van de beste bloemen en planten van over de hele wereld, dat is waar het om gaat in de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Flower Direct. Wij leren je graag de fijne kneepjes van ons vak.

Wat je gaat doen
In jouw rol als Commercieel Medewerker Binnendienst ondersteun jij de accountmanagers en vertaal jij de wensen van de klant goed door naar ons assortiment.

In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met de accountmanagers en sta je veel in contact met onze retailers. Je stelt offertes op, maakt calculaties, voert orders in en denkt mee over nieuwe producten. Voor het afsturen van samples regel jij het transport. Pieken doe je op de dagen voor Valentijn, Moederdag en Pasen.

Op ons kantoor in Amstelveen maak jij onderdeel uit van de commerciële afdeling. Je werkt in een team waar je veel vrijheid krijgt, waardoor er niet constant op je vingers wordt mee gekeken. In ons informele team staan we juist open voor ideeën van anderen.

Wie ben jij?
Wat je afspreekt, kom je na. Je toont initiatief en werkt secuur. Ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen. Jij bent cijfermatig onderlegd en communicatief vaardig.

Op jouw cv staat:

 Wat bieden wij jou?
Wat de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Flower Direct zo leuk maakt? In onze dynamische bloemenwereld is geen dag hetzelfde. Je werkt met levende goederen waar je te maken krijgt met fluctuerende prijzen, weersinvloeden en een enorme diversiteit aan producten. Door onze platte organisatie kun je snel schakelen.

 Wat je verder mag verwachten:

Direct solliciteren of meer weten?
Enthousiast over de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst? Laat het ons weten en stuur je motivatie met CV naar sollicitaties@flower-direct.com. Heb je nog vagen? Bel dan gerust met Saskia Kuiper, HR-Adviseur, via 06-30382514. Een WhatsApp sturen mag ook.

Wie wij zijn
Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat altijd in beweging is: op zoek naar meer efficiency in de keten. Opgericht in 1997 zijn we in bijna 20 jaar tijd uitgegroeid tot een professionele leverancier van planten en bloemen aan retailers in Europa. Wij staan ervoor dat de producten op tijd en in topconditie in de winkels arriveren. We werken daarin samen met de beste internationale leveranciers die hun producten met liefde en vakmanschap telen. Kwaliteitsproducten die wij vervolgens selecteren, verwerken en verpakken tot onderscheidende boeketten en plantconcepten.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.