Back office medewerk(st)er

Wij zijn een jong en ambitieus familiebedrijf dat altijd in beweging is. Opgericht in 1997 zijn we uitgegroeid tot een professionele leverancier van planten en bloemen aan retailers in Europa. Wij zorgen er samen voor dat onze producten op tijd en in topconditie arriveren in de winkel. We werken daarin samen met de beste internationale leveranciers, die hun producten duurzaam en met liefde en vakmanschap telen. Kwaliteitsproducten die wij vervolgens selecteren, verwerken en verpakken tot onderscheidende boeketten en plantconcepten.

 

Functieomschrijving:

Jij vindt het leuk om alle administratieve processen te coördineren om er zo voor te zorgen dat de bestelde of verkochte producten bijtijds en correct worden geleverd en kunnen worden geproduceerd zoals met onze klanten is afgesproken. Je bent de ‘spin in het web’ tussen inkoop, verkoop, productie en transport en werkt hierin nauw samen met je collega’s en leveranciers of klanten waarmee je zelf contact onderhoudt.

Wij zoeken iemand die pro actief en resultaatgericht is. Een teamspeler die fouten in orders signaleert en met zijn/haar collega’s kan schakelen om ervoor te zorgen dat alles (weer) goed in de systemen staat. Het is dus belangrijk dat je accuraat en assertief bent.  Je deelt verantwoordelijkheid voor artikelbeheer/orderadministratie, weet overzicht te houden en beschikt over sterke administratieve vaardigheden.

Functie eisen:

Wij bieden:

Herken jij jezelf in dit profiel?

Stuur jouw sollicitatie in via het sollicitatieformulier of via een e-mail aan: pz@flower-direct.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com

Terug naar overzicht >

    Mail ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen via pz@flower-direct.com. Binnen 4 weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons een bericht over de procedure.