Werken bij Flower Direct

Wat bieden we

We bieden je een afwisselende baan in een professionele en dynamische werkomgeving. We geven je de ruimte om je werk zelfstandig in te richten en dagen je graag uit om je ideeën over verbeteringen in onze werkwijzen en onze marktbenadering met ons te delen. Je krijgt de kans om bij ons je denk- en daadkracht verder te ontwikkelen. We bieden je actieve begeleiding on the job en volop opleidingsmogelijkheden, passend bij jouw talenten, ervaring en ambities. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en omvatten naast een uitstekend salaris onder meer een goede pensioenregeling en het gebruik van professionele middelen.

Zo werken we

Met elkaar klaren we iedere klus: in hectische seizoenspieken en in rustigere tijden. We werken hard, maar met veel plezier én vooral samen. Je wordt opgenomen in een groep collega’s die functioneert als één team. We helpen elkaar, staan open voor elkaars mening en ideeën, wisselen - goed getimed - hard werken af met hard lachen en gaan voor het maximaal haalbare in onze tak van sport. Zo leveren wij een gezamenlijke bijdrage aan ons gemeenschappelijke doel: iedere order wordt op tijd en in topconditie afgeleverd bij onze klanten.

Sollicitatieformulier

    Mail ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen via pz@flower-direct.com. Binnen 4 weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons een bericht over de procedure.