Ons assortiment

Boeketten op maat

Standaard boeketten kennen we niet. Naast mono boeketten ontwerpen en arrangeren we per klant boeketten op maat. Onze arrangeurs verdiepen zich hiervoor in het winkelconcept en de doelgroep van de klant en volgen alle trends in de markt: van mode tot verpakkingen en van kleur tot vormen. Daarnaast houden ze rekening met de verkrijgbaarheid van de (seizoens)producten die ze gebruiken. Met al deze input creëren ze klantspecifieke assortimenten die naadloos passen in de verkoopstrategie van onze klant en in het oog springen van iedere consument.

Verpakking op maat

Onze inkopers, die dagelijks in de markt en bij onze leveranciers te vinden zijn, zijn continu op zoek naar nieuwe producten en naar nieuwe verpakkingsconcepten. Bij de ontwikkeling van concepten die aan onze klanten gepresenteerd worden, worden onze leveranciers en onze arrangeurs nadrukkelijk betrokken. Belangrijk, vinden wij. Want verpakkingen moeten consumenten verleiden om tot aankoop over te gaan, maar ook het product goed beschermen en efficiënt te verwerken zijn. Alleen verpakkingsconcepten die voldoen aan deze drie gebruikerseisen, worden opgenomen in ons assortiment. We leveren onze klanten altijd verkoopklare producten en dragen indien gewenst ook zorg voor de inkoop van verpakkingsmaterialen en het samenstellen van de producten.

Seizoen- en feestdagen concepten

Van Valentijnsdag tot Moederdag en Vrouwendag. Van Pasen tot Kerstmis. Van de lente tot de winter. Ieder seizoen en iedere feestdag heeft zijn eigen sfeer en uitstraling, die wij met plezier en creativiteit klantspecifiek verwerken in onderscheidende bloemen- en plantenconcepten.

Plantconcepten

Standaard plantconcepten kennen we niet. We ontwerpen en arrangeren per klant plantconcepten op maat. Onze werkwijze voor het creëren van bij individuele klanten passende concepten is identiek aan die van de bloemen. De door een klant gekozen plantconcepten worden in een aparte verwerkingshal in Aalsmeer snel en efficiënt geproduceerd. We verzorgen desgewenst ook de inkoop van alle benodigde materialen (potten, aarde, hoezen, informatiestekers, planten).