Schoonmaker

Flower Direct BV is een handelsonderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van bloemen, kamer- en tuinplanten. Vanuit ons kantoor in Amstelveen werken wij intensief samen met onze klanten (supermarktketens in Europa) om zo optimaal mogelijk in te kunnen spelen op hun wensen en behoeften. Hierbij werkt een team van 60 gedreven en enthousiaste medewerkers continu aan verbetering van het bedrijfsproces waarbij klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie centraal staan.

 

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een parttime:

Schoonmaker

Functieomschrijving:

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoon houden van het kantoor, waar ± 40 werknemers werkzaam zijn. De werktijden zijn van (ma-vr) 14:00 tot 17:00 uur. De werkzaamheden variëren van het stofzuigen, dweilen, in- en uitruimen van de vaatwasser, schoonmaken van het sanitair waaronder de toiletten vallen, wassen van de ramen op de begane grond en stoffen. Naast de schoonmaakwerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het wekelijks bijhouden van de voorraad omtrent de schoonmaakmiddelen en koffie, thee e.d. De planning betreffende de schoonmaakwerkzaamheden worden in overleg met de leidinggevende (Richard van der Neut) bepaald.

 

Vereisten:

 

Wij bieden:

 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Stuur jouw sollicitatie in via het sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com

Terug naar overzicht >

Mail ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen met Isabel Scholte via ons algemene telefoonnummer. Binnen 4 weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons een bericht over de procedure.