Orderpicker fulltime

Flower Direct BV is een handelsonderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van bloemen, kamer- en tuinplanten. Vanuit ons kantoor in Amstelveen werken wij intensief samen met onze klanten (supermarktketens in Europa) om zo optimaal mogelijk in te kunnen spelen op hun wensen en behoeften. Hierbij werkt een team van 60 gedreven en enthousiaste medewerkers continu aan verbetering van het bedrijfsproces waarbij klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie centraal staan.

Wij zoeken versterking bij de afdeling Logistiek, daarom zijn wij op zoek naar een fulltime:

Orderpicker

 

Functieomschrijving:

Binnen deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het verzamelen van orders aan de hand van een orderpicklijst. Met behulp van een orderverzameltruck verzamel je producten en goederen uit de koelcel en het magazijn waarna je ze gereedzet op een daarvoor aangewezen punt. Hiernaast vul je de koelcel en het magazijn weer aan en voert correcties door in het computersysteem. De werktemperatuur verschilt van 4 tot 16˚C .

De kandidaat logistiek medewerker met goede communicatieve vaardigheden die wij zoeken is een zelfstandig, betrokken en zeer accuraat opererende. Hiernaast zou het fijn zijn  als we je voor meerdere dagen per week zouden kunnen inzetten tijdens de vakantieperiodes.

 

Vereisten:

 

Wij bieden:

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com

Terug naar overzicht >

Mail ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen met Isabel Scholte via ons algemene telefoonnummer. Binnen 4 weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons een bericht over de procedure.