Backoffice medewerker verkoop

Flower Direct BV is een handelsonderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van bloemen, kamer- en tuinplanten. Vanuit ons kantoor in Amstelveen werken wij intensief samen met onze klanten (supermarktketens in Europa) om zo optimaal mogelijk in te kunnen spelen op hun wensen en behoeften. Hierbij werkt een team van 60 gedreven en enthousiaste medewerkers continu aan verbetering van het bedrijfsproces waarbij klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie centraal staan.

 

Voor onze afdeling Verkoop zijn wij op zoek naar een:

 

Backoffice medewerker verkoop (ft)

Functieomschrijving:

Binnen deze functie ben je de spin in het web binnen de afdeling verkoop voor een Duitse klant. Je ondersteunt de accountmanager(s) zodanig dat zij volledig aan hun kerntaken kunnen toekomen. Je coördineert alle administratieve verkoopprocessen. Hiernaast onderhoud je contact met de afdeling inkoop van de Duitse klant. Je coördineert alle administratieve verkoopprocessen. Wij verwachten van de Backoffice medewerker een coördinerende, proactieve en resultaatgerichte houding. Assertiviteit en goede communicatievaardigheden zijn hierbij van groot belang.

 

Vereisten:

 

Wij bieden:

Flower Direct BV

Noorddammerweg 102b

1187 ZV Amstelveen

www.flower-direct.com

Terug naar overzicht >

Mail ons jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen met Isabel Scholte via ons algemene telefoonnummer. Binnen 4 weken na de sluitingsdatum ontvang je van ons een bericht over de procedure.